Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Bij SteamteQ staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Dit begint natuurlijk al bij de keuze van ons leverprogramma. Ons assortiment voegt iets toe in de keten; Zuiniger in Energieverbruik, Minder milieu belastend, Ergonomisch en niet te vergeten minder Fysieke belasting.

 

Door deze bovengenoemde aspecten kritisch tegen het licht te houden hopen we op deze manier een steentje bij te dragen aan een leefbaarder en gezondere maatschappij en uiteindelijk op deze wijze ook het milieu zo min mogelijk te willen belasten.

 

SteamteQ is op het gebied van specifieke reinigingsoplossingen, constant op zoek naar de meest effectieve en efficiënte groene reinigingsoplossingen. Onze Stoomstofzuigers dragen hier zeker hun steentje aan bij.

 

U kunt uw te reinigen oppervlakken milieuvriendelijk schoonmaken door te reinigen middels “droge, hete stoom” en dit alleen door gebruikt te maken van een kleine hoeveelheid kraanwater. In veruit de meeste gevallen is het gebruik van chemicaliën niet nodig.

 

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Neem gerust, vrijblijvend, contact met ons op.